Plakat Zeugensuche: Unbekannter Toter (Quelle: Polizei Limburg/NL)
Anzeige

Herkenbosch-NL/Niederkrüchten. Am 03. Mai wurde auf niederländischer Seite des Naturschutzgebietes ‘De Meinweg’ zwischen Oberkrüchten und Herkenbosch (NL) die Leiche eines unbekannten Mannes gefunden. Die bisherigen Ermittlungen der niederländischen Polizei ergaben keine Hinweise auf eine Straftat.

Allerdings steht auch die Identität des Mannes nicht fest. Der Mann ist zwischen 40 und 60 Jahre alt und trug an seiner linken Hand einen (Ehe)Ring. Er trug eine hellbeige Cordhose mit schwarzem Gürtel und eine kurze, dunkelblaue Jacke. Weiter trug er graue Socken und blau-graue Sneakers mit einem weißen Rand an der Seite und einer schwarzen Sohle.

Hinweise zur Identität des Mannes an die Polizei Limburg bitte über die Rufnummer +31 34 357 8844. (ots)

 

Onderzoek naar identiteit dode man op de Meinweg

Herkenbosch – Wie is de onbekende man die zondag 3 mei levenloos werd aangetroffen in natuurgebied de Meinweg? De recherche geeft een aanvullend signalement vrij, in de hoop snel duidelijkheid te krijgen over de identiteit.

Naar aanleiding van een melding van een passant is het lichaam van een man aangetroffen. Daarop is de politie een onderzoek gestart. De politie heeft nog geen duidelijkheid over de doodsoorzaak. Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen die duiden op een misdrijf. Er is nog altijd geen duidelijkheid over de identiteit van de man. Daarom schakelen we nu ook de hulp van het publiek in.

Signalement

De politie schat dat de man tussen de 40 en 60 jaar oud was. Hij droeg om zijn linkerhand een (trouw)ring. Hij was gekleed in een lichtbeige ribbroek met zwarte riem. Daarop droeg hij een korte, donkere, blauwe jas. Hij had grijze sokken aan en droeg blauwgrijze instapsneakers (maat 46) met een witte rand op de zijkant en een zwarte zool.

Denkt u het signalement te herkennen? Deel uw informatie dan met de politie via 0900 – 88 44!

Hulp van publiek

Via de sociale mediakanalen van de politie Limburg en door het plaatsen van posters bij de toegangswegen van de Nationaal Park de Meinweg, hoopt de politie dat het publiek helpt met het achterhalen van de identiteit. Met het oog op Duitse recreanten, worden er ook aan de Duitse zijdeposters (in de Duitse taal) opgehangen.

Beitrag drucken
Anzeigen